VÁNOČNÍ HALA + INFORMACE K TRÉNOVÁNÍ SKUPINY

Ráda bych upozornila, že v neděli 18.12. od 14,00 – 17,00hod. se budou konat VÁNOČNÍ ZÁVODY v přetlakové hale na Strahově.

Závody jsou určeny pro děti z oddílu Atletika Sparta- tj. pro děti, které trénují ssemnou a s Janou v úterý a ve čtvrtek (nikoliv členy Atletiky Človíček).
Prosím, udělejte si s dětmi čas a doražte. Nikdy se nám nepodaří s dětmi dostat do přetlakové atletické haly a toto je jediná možnost si zazávodit v hale a užít si tak společně nedělní odpoledne.
Pro děti bude připraven netradiční víceboj v družstvech, poté dostanou dlouho očekávané oddílové trička. Rozloučíme se, popřejeme hezké vánoce a užijeme společně předvánoční atmosféru 🙂
V přetlakové hale jsou nutné dodržet určitá bezpečnostní opatření. Prosím tedy o přezůvky u doprovodu (závodníci budou mít sportovní obuv). Do haly není možné vzít kočárek a obávám se, že k většímu počtu doprovázejících rodičů by to bylo i náročné. Pokud tedy můžete, vemte si malé miminka buď do korbičky nebo do šátku nebo zajistěte prosím hlídání.
Nyní jen pro upřesnění:
tréninky uvnitř v hale budou následující:
I. skupinka 15,30 – 16,40hod. úterý + čtvrtek
II. skupinka 16,30 – 17,30hod. úterý  (bohužel v úterý musíme vždy skončit v 17,30hod., proto ve čtvrtek budou tréninky delší….)
II. skupinka 16,30 – 18,00hod. čtvrtek
…skupinku si bude vždy přebírat Maruška u šatny č. 9 a půjdou trénovat. Já je vždy po předání dětí doženu a přidám se k nim…
Děkuji moc rodičům za pochopení. Pokud dorazíte pozdějji, na bílé tabuli dole u recepce bude napsáno, kde trénujeme. Jen musíte vědět, jaká jste skupinka.
Zimní trénování trápí nejenom Sparťánky, ale jak to tu poslouchám, tak většinu oddílů a podotýkám, že my máme kde trénovat. Ostatní oddíly chodí s dětmi opravdu přes zimu ven.
Hezkou neděli
Dita Franklová