Zimní trénování Sparťánků

Od příštího týdne najíždíme na ZIMNÍ TRÉNINKOVÝ REŽIM.
Délka tréninkové jednotky se tedy zkracuje na 70 minut.
1 skupinka 15,30 – 16,40hod.
2 skupinka 16,30 – 17,40hod.
Vaše děti budou trénovat nyní přes zimu v hale Sparty na Podvinném mlýně. Tentokrát budeme mít lepší varianty než loni:-)
Vnitřní prostory budeme měnit (judo sál, gymnastický sál, rozcvičovna pod tribunami, posilovna). Místo tréninku bude vždy napsané na bílé tabulce dole u recepce haly. První skupinka se bude převlékat na místě tréninku. Druhá skupinka v šatně, kde bude na děti čekat Maruška a odvede je na místo tréninku.
Prosím, nepopleťte si tréninky s tréninky Človíčků !!!! Vaše děti jsou evidováni jako členi Sparty a tréninkové prostory tedy zajišťuje Sparta. To jen na vysvětlenou….
Pokud by to bylo možné, moc bych prosila, zda-li by bylo i letos možné, aby druhá skupinka začínala dříve. Je to hlavně z toho důvodu, že je více možností, kde mohou děti být alespoň do 17 hodin.
Děti budou mít s sebou boty na trénování dovnitř, pití a spíše lehčí oblečení.
VÁNOČNÍ ZÁVODY V HALE se budou konat v neděli 17.12.2017. Letáček přikládám. Prosím o 100% účast vašich dětí. Je to prakticky jediná šance, kdy si děti mohou zazávodit v přetlakové hale na Strahově. Závody jsou vždy velmi kvalitní a dobře připravené.
Kdo nemůže, prosím napište mi to a prosím zajistěte si nebo domluvte, kdo vám vyzvedne v hale tričko a předá.
 
Poslední tréninky v tomto roce budou ve čtvrtek 14.12. Po novém roce se opět budeme těšit ve čtvrtek 4.1.2018