CHARITATIVNÍ BĚH pro PATRIKA

Ve středu 16.12. proběhl první charitativní běh pro Patrika v človíčkovské spřátelené Hostivaři. V pátek 18.12. jsme pokračovali na stadionu Sparty ve Vysočanech. Dorazilo spoustu dětí, všichni jsme běhali s andělem kolečka pro anděla Patrika :-).

Vážení rodiče,
jsme nesmírně rádi, že i my jsme mohli svým během podpořit Patrika a vybrat a přispět celkovou částkou 49000kč. Děkujeme dětem i rodičům z Atletiky Človíček, Sportovní ZŠ a MŠ Človíček a atletům z A.C. Sparta Praha.
Patrik je nyní již na své první léčbě v Izraeli. Dojatá rodina vám všem skrze nás děkuje.
Jedna léčba kmenových buňěk stojí 1.100.000 kč a jsme rádi, že i my jsme mohli přispět na takto dobrou a důležitou léčbu. Do půl roku musí rodiče nasbírat stejnou částkku, neboť je zapotřebí léčbu zopakovat. S Patrikem zústaneme i nadále ve spojení a budeme vás informovat, jak se mu daří.

Děkujeme,že jste si udělali čas a běželi a děkujeme za vaše finanční prostředky pro něj…..děkujeme !

…věřte, že už nyní máme další úžasný nápad, jak Patrikovi během pomoci…Můžete se těšit na jaro

BĚH PRO PATRIKA VE VYSOČANECH a rekordních 26 kol (10.4km) v podání vždy usměvavého p. Skopalíka. Druhé místo a 25 kol (10km) v podání p. Černého. Děkujeme také p. Ducháčovi za zapůjčení a pomoc s cateringem a děkujeme Kofole za báječný jablečný džus !!!!

IMG_6195 IMG_6186