Uplynulý týden ve znamení parádních výkonů sparťanů

Již ve čtvrtek 11. června proběhl ve Vinohradech přebor Prahy v hodu kladivem. Mezi juniorkami závodila Gabriela Parkanová a Karolína Komárková. Gabriela předvedla výkon 32,58 m, což stačilo na 6. místo. Karolína brala za 29,93 m 9. příčku. Další naše závodnice na start bohužel nenastoupily.
Výsledky

Dvoudenní klání měli před sebou Barbora Křížová a Roman Baše na Děkance. Zde v sobotu a v neděli proběhl víceboj, kde bylo možné zajistit si účast na MČR, které se uskuteční koncem července. Oba dva si s deštivým počasím poradili parádně. Roman si vylepšil osobní rekord hned v několika disciplínách a poprvé v životě se s celkovým bodovým součtem dostal přes 6500 bodů. Bára v sedmiboji předváděla rovněž parádní výkony již od první disciplíny a nakonec posbírala 4322 bodů. Ani jeden z našich závodníků nenašli v tomto závodě přemožitele a s náskokem zvítězili.
Výsledky

Dva zástupce jsme měli také na Kotlářce, kde se na start čtyřstovky postavil Michal Slabý. Michal zvládl jedno kolo za 52,79 s a tímto výkonem si výrazně vylepšil osobní rekord. Jiří Bradáč se pro změnu představil na 1500 m. I ten si vylepšil své osobní maximum, které má nyní hodnotu 4:33.63.
Výsledky

Všem závodníkům gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v další části atletické sezóny.