Podzimní soustředění na Božím Daru 25. – 30.10.2015

Skončila nám část příjemná a začala ta nepříjemná. Podzimní příprava je téměř pro všechny neoblíbená, ale velmi potřebná. A proto jsme využili podzimních prázdnin a vydali se do hor naběhat kilometry, naskákat metry k nabrání kondice, která bude potřeba po zbytek roku a v roce 2016. Opět došlo ke spojení s oddílem TJ Klášterec. A opět se to povedlo. Společně naběhali téměř okolo 80km někdo více někdo méně. Jak probíhaly jednotlivé dny?

Začínalo se nepopulární rozcvičkou již v 7:30h, následovala v 8:00 snídaně, lehké trávení a v 10:00 dopolední fáze, v krásných kopcovitých terénech se odběhalo co bylo potřeba a rychle na oběd ve  12:30, krátké volno a v 15:00 opět nástup na odpolední fázi, která vždy končila za tmy okolo 17:30. Rychlá sprcha, protažení a v 18:30 večeře. Po té již zasloužené volno, věnovat se protahování a nabírání sil na další den. Ale bohužel děti hrozně rychle regenerují, takže do večerky ve 22:00 bylo na hotelu veselo.

Ve středu se šlo do wellness místo tréninku, aby se bolavá tělo dala trochu do kupy.  Ve čtvrtek odpoledne jsme se vydali 4km do sousedního Německa na výběh sjezdovky o délce 1km, udělat společnou fotku a vyklusat zpět na hotel.

V pátek dopoledne jsme stihli ještě jeden trénink a šup uklidit pokoje, zabalit a pak již směr domů. Rodiče si spojené děti vyzvedli na Florenci a trenéři jeli nabrat síly domů 🙂

Všichni vydrželi makat až do konce. Občas to hodně bolelo, ale co bolí to sílí. 🙂 Věřím, že všichni vydrží v tréninkovém úsilí nasazeném na soustředění a to se pak odrazí ve výkonech v hale či na dráze v následujícím roce.

Všem děkujeme.

Veronika a Tomáš