Atletika AC Sparta – důležité infromace

Dobrý den,

 

od 24.11.2015  začínáme vzhledem k zimě již trénovat uvnitř.
Platí tedy časy jako od minulého týdne- tj.:
první skupinka 15,30 – 16,40hod.
druhá skupinka 16,45hod. – 17,55hod.
– vnitřní tréninkové prostory se budou různě měnit
– pro pozdě příchozí nechám vkaz na dveřích šatny, kde naše skupina trénuje
– bude k dispozici šatna
– klíče od šatny vyzvedává vždy trenérka
Připomínám, že v neděli 6.12.2015 od 14h proběhnou Mikulášské závody  v přetlakové hale na Strahově. Jak jsem již psala dříve, považuji tuto akci pro děti jako skoro povinnou a těším se tedy na 100% účast. Dostanou zde oddílová trička, odměny a budou soutěžit ve smíšených družstvech v trojboji (sprint, skok do dálky a štafeta). Rodiče jsou samozřejmě zvaní! Prosím, kdo víte, že se opravdu vaše dítě nemůže zúčastnit, napište mi to do zítřejšího večera.
Jarní soustředění našich dvou skupinek proběhne společně se soustředěním Atletiky Človíček během Velikonočních prázdnin (středa odpoledne odjezd a návrat neděle odpoledne- pondělí velikonoční již doma s rodiči) v Jablonci nad Nisou (trénování buď venku na stadionu nebo uvnitř v přetlakové hale. Vše bude včas nahlášeno.
Letní soustřední bude probíhat v Josefově Dole ve dvou termínech: 31.7. – 6.8. (tréninkové skupiny Dita a Jana) a 7.8. – 13.8.2016 (tréninkové skupiny Eva a Martina). Přihlašovat se budete moci v brzké době přes online formulář na https://atletikasparta.cz/.
Trička AC Sparta by měly být připraveny k předání dětem na Mikulášských závodech 6.12. Ty z vás, kteří si objednali tričko navíc prosím o přinesení 120 Kč na nejbližší trénink.
Zároveň jsem s radostí uvítala nabídku, že vedení Sparty souhlasilo a budou vyrobeny sportovní vaky na záda s logem Atletika Sparta a vaky bude možné zakoupit za zhruba 120kč.
Hezký večer všem
Dita a Jana

Pavel