Mikulášské závody, neděle 6.12.

Dobrý večer,
dovoluji si ještě zaslat poslední informace k nedělním závodům.Závody se konají v neděli 6.12. v době 14-17 hod, atletická přetlaková hala Strahov (Vaníčkova ulice….hala nedaleko velkého fotbalového stadionu na Strahově, kde probíhala i námi známá Spartakiáda).
U haly se dá bez problémů zaparkovat.

Sraz účastníků je v 13,45hod. před halou. Prosím o dodržení času. Kdo dorazí pozdě, musí napsat sms, abychom s dítětem počítali a přiřadili mu dopředu družstvo.
Závody jsou určeny pouze pro členy A.C. Sparta Praha (nikoliv Atletiky Človíček). Závodí pouze Sparťánci (nikdo jiný nebude vpuštěn na závodní plochu- dráhu). Rodinní příslušníci nebo sourozenci mohou být samozřejmě všichn v hale a fandit!

S sebou:
oddílové žluté sparťanské tričko (kdo výjimečně nemá, tak jakékoliv tričko)
sportovní boty
vhodné oblečení do haly (tepláky, legíny, mikina)
pití
Doprovod musí mít také přezůvky nebo návleky !!!!!

Děti budou rozděleni a přiřazeni do družstev, které budou mezi sebou soutěžit a závodit. Celkem bude připraveno 5 disciplín. Na závěr závodů proběhne vyhlášení a rozdání triček. Trička, které jste měli objednané navíc, si vyzvednete také v neděli (kdo nezaplatil, nechť zaplatí zítra Janě- jsou to pouze trička, které máte navíc nad rámec jednoho trička pro sparťánka).

Hezký večer všem
Dita a Jana