Informace k trénování září- prosinec Sparťánci

Krásnou neděli přeji všem,

dovoluji si touto cestou vám zaslat nejdůležitější informace, které nás čekají se Sparťánky.
1. Pohár přípravek mladší kategorie, poslední kolo 3.10. na stadionu Sparty (již jsem vám zasílala mail a hlásili jste mi děti. Komu sze skupinky od 15,30hod. nedorazil a dítě může, napište mi).
Postavíme celkem 3 družstva- družsvto Sparta A, družstvo Sparta B a družstvo Atletika Človíček – zde budou děti z tréninkové skupinky Dita/Jana/Maruška od 17hod.
ZAČÁTEK ZÁVODŮ JE V 16HOD. (děti musí být na stadionu v 15,30hod.). PŘEDPOKLÁDÁVANÝ ČAS UKONČENÍ ZÁVODŮ JE V 18,45HOD!!! JE TO POSLEDNÍ KOLO A PROBĚHNE TUDÍŽ VYHLÁŠENÍ, ROZDÁNÍ MEDAILÍ ATD….
2. atletické závody SEJDEME SE V CÍLI, které se konají v neděli 16.10. 2016 (bohužel původní termín 8.10. jsme byli nuceni přenechat závodům MČR ve vícebojích staršího žactva) .
NA ZÁVODY JE PROSÍM NUTNÁ REGISTRACE (ON-LINE PŘIHLÁŠKA JE NA www.ditafranklova.cz VPRAVO NA LIŠTĚ !!!).Na všechny děti čeká zlatá medaile:-)
Moc uvítáme, pokud se někteří z rodičů rozhodnou nám pomoci při závodech na disciplínách (není to nic těžkého, zaučíme, vysvětlíme). Každá pomoc bude uvítána ! (zájemci, prosím napsat mi mail…děkuji)
TYTO ZÁVODY JSOU URČENY I PRO DĚTI, KTERÉ TRÉNUJEME S JANOU (SKUPINKA OD 15,30HOD. I SKUPINKA OD 17HOD.)
3. Chystá se naše velmi oblíbené PODZIMNÍ ATLETICKÉ SOUSTŘEDĚNÍ Človíčků a Sparťánků. Termín úterý 25.10. večer až neděle 30.10. odpoledne. Doprava vlastním autobusem.
LETOS BYCH RÁDA OPĚT NAMIXOVALA SKUPINKU SPARTY A ČLOVÍČKU A VYŠLA TAK VSTŘÍC RODIČŮM, KTEŘÍ MAJÍ MLADŠÍ DÍTĚ V ČLOVÍČKU A STARŠÍ NA SPARTĚ.
Celková kapacita je 40 lůžek pro všechny děti, tak prosím neváhejte a od pondělí bude na www.ditafranklova i on-line přihláška, kterou prosím vyplnit!
4. na www.atletikasparta.cz naleznete i oddílové oblečení Sparty. Všechny děti dostanou i letos červené sparťanská trička zdarma od oddílu. Pokud budete chtít dokoupit i jiné věci (vaky, jiná trička, mikiny atd…) podívejte se na stránky a objednávejte…
5. STÁTNÍ SVÁTKY  a NETRÉNUJEME !!! čtvrtek 17.11.
6. Konec trénování v prosinci bude v týdnu 12.12. – 16.12. (v týdnu od 19.12. – 1.1. jsou vánoční prázdniny). Opět se sejdeme 2.1.2017
7. Zimní sezona a trénování uvnitř v tělocvičně plánujeme na listopad. Do té doby budeme s dětmi chodit trénovat určitě ven. Vše všas upřesníme dle trenérské rady.